Egy könyvmoly naplója

A Könyvtár Krónikája

A Könyvtár Krónikája

Büszkeség

2014. augusztus 22. - barkó

  ...és balítélet. A büszkeségem, ez az új blog tíz óra alatt összesen tizenhét látogatót, és ennél jóval több letöltést eredményezett. Ez mondjuk banálisan hangzik, mert ez óránként nem egészen két embert jelent. Viszont ez egy amatőr, kezdő blog, semmi történettel, semmi háttérrel, és mivel a könyvolvasás kezd eltűnni, nem is számítottam sikerre. Mármint igazira. Ezért lepődtem meg, és roppant kellemesen, ezt elárulom. Persze balítélet lenne azt gondolni, hogy a sármos, ízes stílusom miatt választották ennyien. De próbálkozom.
  Azóta további tizenkét látogatás érkezett, az utóbbi kettő óra alatt pedig újabb öt, amit ismét sikernek könyvelek el. Büszke vagyok, na. Hízott a májam pár dekát, de ezzel egyenlőre nincs is gond. Viszont hálából, amiért ennyire sikeres lett a blog, holnap megírom az Észak farkasai (az első gondolataimmal ellentétben azért egy elég jól sikerült könyvnek tartom, ha nem is kifejezetten jó) elemzést, és vasárnap, vagy hétfőn sorra veszem a következő SW könyvet, a Birodalom örököseit. Jó szórakozást, és ha van valami könyv, aminek az elemzését elolvasnátok, csak kérjétek!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvtarikronika.blog.hu/api/trackback/id/tr86626659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkó 2014.08.24. 13:40:12

Bocsánat srácok, tudom, hogy megígértem, de van kifogásom! Nem, nem kifogás, ez éppenséggel valami hibás tervezés volt nálam. Az az igazság, hogy tagja vagyok egy bizonyos csoportnak, - a részletekbe ne menjünk bele, mert ez személyes - szóval egy pártnak segítek szórólapokat osztogatni, és mivel jönnek a választások, a szokásosnál kicsit több feladatot kaptam (általában kilenctől úgy tizennégyig tart), és szét kellett szórnom nyolc-tíz utcában a tájékoztató füzeteket.
Szóval nem, nem volt sokkal több időm. Most megint nagy összeborulás van a pártok között, mindenki aktívan teszi a dolgát, a szokásosnál is több időt töltöttünk a "kempeléssel", és csak azután kezdtük el szórni a dolgokat. Azért estére összekaparom a jegyzeteimet egy elemzéssé, de ma is van még dolgom. Szóval bocsánat.
süti beállítások módosítása